Våra företag

Vår Volume Production är specialiserad på medelstora till stora serieleveranser till svensk och internationell industri som har behov av skärande bearbetning. Med lång erfarenhet och väletablerade kontakter skapar Rudhäll en kostnadseffektiv helhetslösning för dig som kund. Vårt gedigna samarbete med leverantörer runt om i världen underlättar och skapar trygghet när du vänder dig till oss.

Läs mer här...

Hallborn producerar små och medelstora volymer i en stor mängd varierande material. Vår styrka ligger i bearbetning, montering, svetsning och lödning där vi levererar sammansatta produkter som utgör delar i större projekt. Detaljerna är i centrum då vi vidareförädlar och sätter samman komplexa produkter.

Läs mer här...

Vår specialitet är bearbetning av större detaljer främst inom truck och fordonsindustrin. Med bred kunskap och stort engagemang arbetar vi hårt för att hitta den bästa produktionsmetoden för din detalj. Ejvo har en högteknologisk och modern maskinpark där detaljerna bearbetas direkt utan flera operationer – allt för att leverera så kompletta detaljer som möjligt till dig som kund.

Läs mer här...

Rudhäll China QLC är koncernens försäljnings och inköps bolag för den Asiatiska marknaden, vi utför även kvalitetskontroll och organisering av leveranser för hela Rudhäll gruppen. Genom etablering av Rudhäll China QLC kan vi säkerställa kvalite, leveranstid samt utöka vårt produktsortiment, vi kan även utföra leveranser samt fakturerar direkt till våra kunders enheter på bland annat den asiatiska marknaden.

Läs mer här...
Rudhäll group